Paul & Sidney

 

De vier peilers onder onze succesmethode:

 • Commitment & Control

  De klant is altijd in control. En verzekerd van continu commitment. In alle fasen wordt u optimaal geïnformeerd. Uw Recruitment processen efficiënter ingericht. Aanzienlijke besparing op personeelskosten. De continuïteit van uw organisatie gewaarborgd.

 • Ervaren Recruiters

  Met specifieke kennis van branche en functie. Ervaren in het werven en selecteren van vaste en Interim medewerkers. Kennis van en kunde met de modernste searchtechnieken. Aangevuld met eigen netwerken en databases.

 • S.T.E.P. formule

  Een bewezen succes dankzij een strak geregiseerde werkwijze. Elke stap is opgedeeld in diverse handelingen, die in een vooraf bepaald aantal uren verricht worden. Pas na controle wordt de volgende stap gezet. Het volgen van onze S.T.E.P. formule leidt in 98% van de gevallen tot het gewenste resultaat.

 • Global Search Center

  Onze recruiters kunnen exclusief gebruik maken van ons Internationale Search Center. Met ruim 25 searchers, een van de grootste en modernste High Tech Search Centers in Europa.

Paul Kroeze

Na zijn Masters in Bedrijfskunde en Marketing, begon Paul zijn professionele carrière bij Randstad in de jaren tachtig. Heeft diverse managementfuncties bekleed binnen de Randstad Groep. Was medeverantwoordelijk voor de opstart en ontwikkeling van de Randstad Inhouse divisie in Nederland, Spanje en de Verenigde Staten. Is mede-eigenaar van QSXL (internationaal search bureau) en Rent-a-Recruiter.  

Sidney Hiele

Studeerde Economie aan de Universiteit van Groningen. Begon zijn carrière in 1996 als Manager Operations bij een software bedrijf. Startte zijn eerste recruitment bedrijf (Qual-IT-Solutions) in 2001. Als mede-eigenaar van QSXL is Sidney actief in het opzetten en uitvoeren van recruitment projecten. Met name binnen de schaarse arbeidsmarkten van IT, engineering en R & D.  Zijn interesse gaat uit naar Innovatie, onderzoek en grensoverschrijdende werving en selectie.