RPO Oplossingen

Recruitment Process Outsourcing is het al dan niet tijdelijk uitbesteden van uw personeelswerving.       

 

We bespreken uw doelstellingen, doorgronden uw bedrijfscultuur, verdiepen ons in uw functies en personeelsbehoefte, en analyseren de arbeidsmarkt.   

 

Op basis daarvan ontwikkelen we een recruitment strategie die volledig op uw situatie is toegesneden. En bieden u een oplossing op maat: wij nemen u desgewenst het volledige recruitmentproces uit handen.  

 

Van het opstellen van de juiste profielen, de arbeidsmarktcommunicatie, de werving & selectie tot en met het aanleveren van de juiste kandidaten.

Recruitment Process Outsourcing kent drie verschillende vormen:

  • Recruitment Support

    Rent-a-Recruiter biedt u ondersteuning op onderdelen van het recruitmentproces. Voor korte of langere termijn. We adviseren of nemen bepaalde taken uit handen (werving, selectie of het afnemen van assessments). Maar natuurlijk kunt u ook onze recruiters tijdelijk inhuren.

  • Inhouse Recruitment

    U kiest voor Inhouse Recruitment omdat u op korte termijn een groot aantal vacatures moet vervullen. Bijvoorbeeld voor een evenement of een specifiek project. Inhouse Recruitment kan variëren van enkele weken tot enkele maanden.

  • Volledige RPO

    Bij deze vorm van RPO nemen we langdurig het volledige recruitment van uw organisatie over. Van werving & selectie tot en met onboarding. We ontwerpen een proces dat aansluit bij uw situatie, verzorgen het change management en nemen verantwoordelijkheid voor alle operationele recruitmentprocessen.