Search Centrum

Er  is een grote vraag naar goedopgeleide en gekwalificeerde professionals. Hun achtergrond en ervaring maakt het voor hen mogelijk te kiezen uit het aanbod van aantrekkelijke banen in een wereldwijde arbeidsmarkt.  

 

Als onderdeel van de QSXL group, maken wij gebruik van ons internationale searchcentrum. Dankzij zelfontwikkelde slimme software vinden wij de juiste kandidaten en zijn in staat om hen te interesseren in uw bedrijf.   

 

Dit vereist niet alleen een uitstekende zoektechnologie, maar ook kennis van de functie en de branche.

Wij weten heel veel van data mining en real-time sourcing technieken. Wij zoeken tegerlijkertijd in databases, netwerken, nieuwsgroepen en op het internet, en traceren dagelijks de digitale footprints van duizenden potentiële kandidaten.  

 

Goed opgeleide en getrainde searchers en data mining specialisten in ons search center ondersteunen de Rent-a-Recruiter Recruiters. Om te excelleren moet je innovatief zijn. Zo ontwikkelden we onze eigen 3D-zoekmethode die ons in staat stelt om op micro niveau de juiste goed opgeleide professionals te vinden.   

 

Wij volgen de digitale voetafdrukken die iedereen achterlaat op het internet. In feite beginnen wij te zoeken waar anderen stoppen. Dankzij Watson, ons zelf ontwikkelde 'magic' search-machine, ontwikkelden we multilayer algoritmen voor onze 'spiders'. Zo bereiken wij delen van het internet die voor andere recruiters verborgen blijven.